Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in nici un caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavostra se va face numai dupa un consult medical de specialitate!
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | TESTIMONIALE | CONTACT
Vascular interventional Neuro interventional Homme style Elle style Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa > televiziune > radio > congrese
 
 
Work-shop international despre tratarea piciorului diabetic, la Spitalul Judetean Suceava
(sursa: www.obiectivdesuceava.ro)

Compartimentul de angiografie din cadrul Spitalului Judetean Suceava împreuna cu Asociatia de Podiatrie organizeaza astazi si mâine un work-shop international având ca tema diagnosticarea si tratarea membrelor inferioare la persoanele diagnosticate cu diabet, afectiune cunoscuta si sub numele de “piciorul diabetic”. Potrivit medicului specialist în radiologie interventionala Mihai Creteanu Jr. (foto), la Suceava exista o echipa de îngrijire a piciorului diabetic si o adresabilitate crescuta a acestor pacienti. Daca în cursul ­a­nului trecut, la spitalul sucevean au fost tratate 30 astfel de cazuri, anul acesta numarul pacientilor tratati a ajuns deja la 100 de persoane, unitatea spitaliceasca suceveana având mai multe fonduri pentru tratarea acestor afectiuni cardiovasculare periferice. Costul unei astfel de interventii variaza între 1.500 si 2.000 de euro. Dupa cum reiese din declaratiile medicului Mihai Creteanu Jr., anul acesta, Compartimentul de angiografie a primit 18.000 de lei de la Casa de Asigurari de Sanatate, 54.000 de lei au provenit din fondurile proprii ale spitalului, iar 150.000 de lei au ajuns în bugetul compartimentului din alte surse. “Este un work-shop international, cu un speaker din Italia si cu invitati din tara, mai precis din Timisoara, Bucuresti si Pitesti, care vor veni sa vada cum facem noi îngrijirea în echipa multidisciplinara. Vor participa aproximativ 50 de persoane”, a declarat, în cadrul unei conferinte de presa, medicul specialist în radiologie interventionala Mihai Creteanu Jr. La aceasta conferinta medicala vor participa si medici de familie din Suceava alaturi de medici diabetologi din Botosani si Neamt. De mentionat ca la Spitalul Judetean Suceava activeaza un singur medic cardiovascular si un singur radiolog interventionist.

 
 
 
Echipa Creteanu
Echipa noastra
Doctorul Mihai Jr. Creteanu este medic specialist in Radiologie si Imagistica Medicala cu supraspecializare in neuroradiologie interventionala. Sucevean la origine, a urmat studiile... citeste mai mult>>
 
Noutati Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa
> televiziune
> congrese
contact Creteanu
tel: 0742 633 424
e-mail: contact@creteanu.ro
web: www.creteanu.ro
 
Partener ICD
 
 
 
Creteanu
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | CONTACT   GLOSAR TERMENI
Creteanu Vascular interventional Elle style Homme style Neuro interventional