Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in nici un caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavostra se va face numai dupa un consult medical de specialitate!
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | TESTIMONIALE | CONTACT
Vascular interventional Neuro interventional Homme style Elle style Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa > televiziune > radio > congrese
 
 

Scapa de fibromul uterin într-o singura zi!
Medpark – partenerul care te ajuta

Medpark, primul spital acreditat international din regiune, si-a împartasit experienta de tratare a fibromului uterin, prin metode minim invazive, cu sute de femei din Republica Moldova. Acestea au fost invitatele Mihaelei Tatu la un workshop cu tematica „Cum sa te descoperi pe tine si sa-ti valorifici potentialul”, organizat în parteneriat cu Spitalul International Medpark. Mihaela Tatu: „Stim noi, toate femeile, ca de încercari avem parte zi de zi însa e important sa pastram echilibrul în tot ce facem. Trebuie sa învatam cum sa descoperim potentialul din noi si sa-l valorificam, dar si cum sa ne regasim multumirea si de ce nu, fericirea. O femeie este ceea ce alege sa fie. Nu s-a inventat înca o provocare a vietiipeste care o femeie sa nu poata trece.” La eveniment a participat si domnul Mihai Jr. Creteanu, profesionist la Spitalul International Medpark, specializat în tehnici de radiologie interventionala, cu o vasta experienta internationala în domeniul tratarii fibromului uterin. Mihai Jr. Creteanu, medic radiolog interventionist, România: „În prezent, 50% dintre femeile aflate la vârsta fertila sunt afectate de fibromul uterin. Metoda clasica de tratament, prin îndepartarea uterului în totalitate, este o procedura invalidizanta fizic si psihologic pentru femeia care o suporta. Medpark apeleaza la proceduri inovative, astfel pacientele noastre pot scapa de tumoare într-o singura zi, fara dureri si cicatrice, prin metoda de embolizare. Sub control radiologic, prin artera, se ajunge la nivelul vaselor care alimenteaza uterul si se astupa. Dupa interventie fibromul involueaza (popular - se usuca), iar simptomele dispar. În urma procedurii de embolizare uterul ramâne intact, iar pacienta îsi recapata sansa de a avea copii.”

Gratuit acum doar la Medpark
Reamintim ca la 1 octombrie curent, Spitalul International Medpark a lansat o campanie de consultare gratuita a pacientelor diagnosticate cu fibrom uterin, care se încheie la sfârsitul anului curent. Pentru a beneficia de consultatie, este nevoie de o programare prealabila la numarul de telefon: 0 22 40 00 40. Spitalul international Medpark aduce în Republica Moldova cele mai moderne tehnologii si tehnici minim invazive. Doar în 2014, în domeniul chirurgiei interventionale, în cadrul spitalului Medpark, s-au efectuat stentari periferice, stentari ale arterelor femurale, stentari ale arterelor renale, embolizari de malformatii artero-venoase, embolizari de anevrisme generale etc. De asemenea, se aplica tehnici minim invazive endoscopice în chirurgia spinala si s-a trecut la chirurgie endoscopica în otorinolaringologie.

Despre Spitalul International Medpark
Spitalul International Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul si cel mai mare spital multidisciplinar privat din tara. Conceput ca un centru de excelenta, Medpark dispune de sali de operatie si rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinica si departamente de imagistica care ofera servicii medicale de top precum: rezonanta magnetica, tomografie computerizata, angiografie digitala, osteodensitometrie, radiologie si mamografie, endoscopie, ecografie si ultrasonografie de înalta rezolutie. Deschis 24/24 ore si 7/7 zile, spitalul ofera servicii medicale de înalta calitate în conformitate cu standardele si practicile internationale, egale cu cele ale institutiilor medicale lideri pe piata internationala. Gratie unei infrastructuri moderne si a unei echipe înalt calificate ce monitorizeaza încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garanteaza siguranta si satisfactia pacientilor.

 
 
 
Echipa Creteanu
Echipa noastra
Doctorul Mihai Jr. Creteanu este medic specialist in Radiologie si Imagistica Medicala cu supraspecializare in neuroradiologie interventionala. Sucevean la origine, a urmat studiile... citeste mai mult>>
 
Noutati Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa
> televiziune
> congrese
contact Creteanu
tel: 0742 633 424
e-mail: contact@creteanu.ro
web: www.creteanu.ro
 
Partener ICD
 
 
 
Creteanu
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | CONTACT   GLOSAR TERMENI
Creteanu Vascular interventional Elle style Homme style Neuro interventional