Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in nici un caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavostra se va face numai dupa un consult medical de specialitate!
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | TESTIMONIALE | CONTACT
Vascular interventional Neuro interventional Homme style Elle style Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa > televiziune > radio > congrese
 
 
Medpark initiaza o campanie de consultatii gratuite pentru pacientele cu fibrom uterin
(sursa: www.perfecte.md)

Incepand cu 1 octombrie si pana la sfarsitul anului 2014, doar la Spitalul International Medpark, pacientele beneficiaza de o consultatie gratuita a dr. Mihai Jr. Creteanu, medic radiolog interventionist cu o vasta experienta internationala in domeniu. In cadrul consultatiilor medicul va evalua posibilitatea de a efectua procedura de embolizare a fibromului uterin. In prezent, 50% dintre femeile aflate la varsta fertila sunt afectate de fibromul uterin. Metoda clasica de tratament, histerectomia, adica indepartarea uterului in totalitate, este o procedura invalidizanta fizic si psihologic pentru femeia care o suporta. La Spitalul International Medpark pacientele pot scapa de tumoare intr-o singura zi, fara durere si fara cicatrice, prin metoda de embolizare a fibromului uterin.

„Aceasta metoda presupune o interventie minim invaziva, in timpul careia pacienta ramane constienta, iar echipa medicala vorbeste cu ea si ii explica in orice moment ceea ce i se intampla”, explica Mihai Jr. Creteanu, medic radiolog, Medpark. „Sub control radiologic, prin artera, noi ajungem la nivelul vaselor care alimenteaza uterul si le astupam. Dupa interventie fibromul involueaza, popular - se usuca, iar simptomele dispar. In urma procedurii de embolizare uterul ramane intact, iar pacienta isi recapata sansa de a avea copii.”

Interventia de embolizare a fibromului uterin se inscrie in seria de proceduri inovative, minim invazive, pe care Medpark le efectueaza cu succes in Republica Moldova.

Olga Schiopu, director medical Medpark: „Medpark are tendinta de a aduce cele mai noi, cele mai moderne tehnologii existente la momentul de fata peste tot in lume, in practica noastra medicala, in Moldova. In acest an, in domeniul chirurgiei interventionale, am efectuat deja: stentari periferice, stentari ale arterelor femurale, stentari ale arterelor renale, embolizari de malformatii artero-venoase, embolizari de anevrisme generale - proceduri extrem de importante. De asemenea, am trecut la chirurgie endoscopica in otorinolaringologie si la tehnici minim invazive endoscopice in chirurgia spinala. Astfel ne straduim sa aplicam in cat mai multe domenii tehnicile minim invazive.”

Pacientele diagnosticate cu fibrom uterin se pot programa pentru o consultatie gratuita la Medpark la numarul de telefon 0 22 40 00 40, pana la 31 decembrie 2014.

Despre Spitalul International Medpark
Spitalul International Medpark a fost inaugurat in Republica Moldova in anul 2011, fiind primul si cel mai mare spital multidisciplinar privat din tara. Conceput ca un centru de excelenta, Medpark dispune de sali de operatie si rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinica si departament de imagistica care ofera servicii medicale de top precum: rezonanta magnetica, tomografie computerizata, angiografie digitala, osteodensitometrie, radiologie si mamografie, endoscopie,ecografie si ultrasonografie de inalta rezolutie. Deschis 24/24 ore si 7/7 zile, spitalul ofera servicii medicale de inalta calitate in conformitate cu standardele si practicile internationale, egale cu cele ale institutiilor medicale lideri pe piata internationala. Gratie unei infrastructuri moderne si a unei echipe inalt calificate ce monitorizeaza incontinuu calitatea ingrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garanteaza siguranta si satisfactia pacientilor.

 
 
 
Echipa Creteanu
Echipa noastra
Doctorul Mihai Jr. Creteanu este medic specialist in Radiologie si Imagistica Medicala cu supraspecializare in neuroradiologie interventionala. Sucevean la origine, a urmat studiile... citeste mai mult>>
 
Noutati Creteanu
Noutati Creteanu
> articole de presa
> televiziune
> congrese
contact Creteanu
tel: 0742 633 424
e-mail: contact@creteanu.ro
web: www.creteanu.ro
 
Partener ICD
 
 
 
Creteanu
ACASA | DESPRE NOI | PROCEDURI | NOUTATI | CONTACT   GLOSAR TERMENI
Creteanu Vascular interventional Elle style Homme style Neuro interventional